Fakta

Jørn Moesgård as er et grafisk design- og kommunikationshus, der siden 1979 har haft ord for at levere godt, solidt håndværk.

Faglig stolthed suppleret med jysk snusfornuft og strategisk sans har gennem årene skabt en virksomhed, der er forvænt med opgaver med udfordringer. Forvænt med kunder, der opfører sig som venner af huset.

Derfor tager vi tingene personligt. Vi tager ansvar. Tager debatten, hvis ikke vi er enige i mål og midler. Og vi tager kontakt til dem, vi kender, hvis der skal mere til. For vi tager ikke selv munden for fuld.

Vi er på hjemmebane, når det handler om grafik, der gør indtryk. Og et ord er et ord, og det har stor betydning. Vi gør os umage med tekst – vel vidende, at et billede ofte kan sige mere end tusind ord. Derfor deler vi hus med fotojournalisten Rasmus Baaner, og det siger meget. Vi ved, at branding kræver strategisk tyngde, så når det er dét, det handler om, allierer vi os med et stærkt bagland.

Vi kender vores begrænsning. Vi kender vores styrker – vi kender de trykte medier. Faldgruberne og mulighederne. Vi er stærke til styring, og vi har styr på håndværket og teknikken. Vi leverer under alle omstændigheder til tiden – uanset omstændighederne. Og vi leverer til fornuftig pris, fordi sund fornuft og gode leverandører er med i købet.

Vi er kendt i en snæver kreds. Vi er et bredere alternativ til rendyrkede grafiske designere. Et utraditionelt alternativ til traditionelle reklamebureauer. Vi er den eneste ene for nogle og et supplement for andre.

Vi vil gerne være noget for flere..

Jørn Moesgaard as

Hermodsvej 5C, 1.

8230 Åbyhøj

Tlf. 8619 6088

Kontakt