NSM

Description

Et billede af en anderledes maskinfabrik

En højt specialiseret maskinfabrik, der efterspørger et prospekt i jagten på en håndfuld nye kunder i løbet af 3-5 år.

Det blev til en snak om dét, der gør fabrikkens avancerede maskinpark unik: medarbejderne. Og det blev til en snak  om alt det andet, der giver NSM i Kolding et ganske særligt dna.

Og selv om vi brænder for at producere overbevisende tryksager, måtte vi meddele, at vi ikke tror, et prospekt kan overleve og forblive i modtagernes erindring i de år, der sandsynligvis går, før beslutningen om ny leverandør er aktuel. Så vores bud var en strategi og en virksomhedspræsentation, der tager verdens mest avancerede cnc-maskiner  som en selvfølge, som gør medarbejderne stolte og værdsatte, og som udnytter ejeren/direktørens jyske troværdighed og faglighed i det personlige møde med potentielle kunder. En præsentation, der distancerer NSM fra den rustfri  stål-verdens traditionelle ”se-min-smukke-maskine” billede.

Fotograf Rasmus Baaner har skabt virksomhedsportrættet bestående af sort/hvide fotos af samtlige medarbejdere. Det er dem, du finder på hjemmesiden og på direktørens powerpoint. Det er dem, der er det første, du ser, når du træder ind i bygningen. Og derhjemme hos den enkelte medarbejder hænger det i glas og ramme. Fordi stolte og tilfredse medarbejdere er guld værd i jagten på flere nye kolleger af samme kaliber – og det var faktisk også en del af opgaven.

  • Koncept & idé
  • Logodesign
  • Hjemmesidedesign